schoolreis Harry Malter

K1B

Na een weekje af tellen was het eindelijk zo ver! We gaan op schoolreis! En wat voor een schoolreis. Met de bus zijn we vol enthousiasme vertrokken. Een toch door het prachtige familiepark Harry Malter. We hebben dieren gezien, kabouterhuisjes, prachtige speeltuinen, draaimolens, kikkertoren,... We mochten in de kinderbootjes zitten zonder de juffen. Hebben samen gepicknickt, op een piratenboot gezeten, in het reuzenrat, een kameel kunnen aaien, in een circustent kunnen spelen, op een dino- stoelen-draaimolen gezeten, ... en nog zo veel meer. Een dag om niet snel te vergeten. en ja hoor, de helft van de klas lag op de terugweg te slapen. Dromen van een schoolreis die ze niet snel zullen vergeten!